Wijnreis naar het Zuiden

De wijnproeverij aan boord: de ‘Wijnreis naar het Zuiden’, begint met twee heerlijke, frisse streekwijnen….. Alleen op de woensdagen, vrijdagen, zaterdagen en zondagen in september!

U maakt zelfstandig deze ‘Wijnreis naar het Zuiden’ tijdens uw vaartocht over de Linge. Uiteraard is er voor met name de schipper, een spittoon om de wijn na het proeven uit te spugen. U krijgt naar eigen keuze, 5 of 6 wijnen mee aan boord, inclusief enkele bijpassende hapjes en water. Met behulp van de handleiding leert u proeven, en u leert iets over de wijnen. U proeft van fris uit de streek tot zwoel rood uit het zuiden, terwijl u rustig, fluisterstil, elektrisch vaart over de langste rivier van Nederland, de Linge. Quality time met het gezin, vrienden, family of collega’s!!

U maakt indien gewenst proefnotities op de meegegeven proefformulieren en u kunt natuurlijk praten over de wijnen, de smaken etc. of gewoon over iets heel anders lekker bijkletsen. Al varend ervaart u de ‘Wijnreis naar het zuiden’.

5 of 6 wijnen maken de ‘Wijnreis naar het Zuiden’.

Deze ‘Wijnreis naar het Zuiden’ is vanaf 5 personen en er kan gekozen worden uit een proeverij met 5 wijnen of een proeverij met 6 wijnen:

  • 5 wijnen: 1) Linge Parel rosé, 2) Witte wijn (beiden uit de streek), 3) Witte wijn uit Oostenrijk , dan 1 kiezen uit 4) een Witte wijn uit Frankrijk of een Rosé uit Frankrijk, en tenslotte 5) een heerlijke diep rode wijn uit Spanje. Deze ‘reis’ kost €300,- inclusief kleine hapjes, water aan boord en de huur van de luxe elektrische sloep voor de hele dag.
  • 6 wijnen: 1) Linge Parel rosé, 2) Witte wijn (beiden uit de streek), 3) Witte wijn uit Oostenrijk, dan 2 kiezen uit 4) en 5) een Witte wijn uit Frankrijk, een Rosé uit Frankrijk, een mooie Rode wijn uit Frankrijk, en tenslotte 6) een heerlijke, Dieprode wijn uit Spanje. Deze ‘reis’ kost €350,- inclusief kleine hapjes, water aan boord en de huur van de luxe elektrische sloep voor de hele dag.

Reserveer hier je sloep en de ‘Wijnreis naar het Zuiden’ van uw keuze. Geef in het Informatieveld aan ‘Wijnreis naar het zuiden’ met 5 wijnen of ‘Wijnreis naar het zuiden’ met 6 wijnen.

EcoRecreatie

Huur een sloep, de skimmer, een hard bellyboat of een sup