Varen met een elektrische fluisterboot

EcoRecreatie beschikt over twee type boten: de luxe Eco-sloep en de Aluminium Eco-boot.

Beide fluisterboten varen elektrisch. De Eco-sloep is geschikt voor maximaal 9 personen en beschikt over kussens rondom, een biminitop achter in de boot (tegen zon en regen), twee opbergbakken en een luxe houten tafel voor in de boot. Met deze luxe Eco-sloep kun je van 10.00 tot 17.00 uur varen. De prijs voor een dag huur is in het weekend en de vakanties €165,- per dag en door de week, buiten de vakanties €150,- per dag. De sloepen zijn ook te huur in de tijdsblokken van 10.00 tot 13.00 uur en van 14.00 tot 17.00 uur. De kosten per tijdsblok zijn dan respectievelijk €90,- voor de ochtend en €110,- voor de middag.

Het tweede type is de Aluminium Eco-boot. Deze lichtgewicht boot is geschikt voor maximaal 7 personen en is iets minder luxe maar beschikt eveneens over opbergvakken, kussens rondom en een biminitop. Er is geen tafel aan boord. Deze boot is robuuster en wendbaarder dan de sloepen. De prijs voor een dag huur is in het weekend en de vakanties €140,- per dag en door de week, buiten de vakanties €130,- per dag. Ook deze boot is te huur voor de tijdsblokken 10.00 tot 13.00 uur en 14.00 tot 17.00 uur. De kosten per tijdsblok zijn dan respectievelijk €80,- voor de ochtend en €100,- voor de middag.

VAARROUTE

De luxe Eco-sloep en de Aluminium Eco-boot varen 6 a 7 km/uur en vanuit Arkel vaar je langs pittoreske dorpjes als Kedichem, Heukelum en Oosterwijk naar Leerdam. De maximale afstand bij een hele dag huur, is fort Asperen. In een blok van 3 uur vaar je of heen en terug naar Gorinchem of de andere kant op, net iets voorbij Heukelum. In Gorinchem is van alles te zien en te doen. Richting Leerdam zijn langs de route diverse plekken om aan te leggen, de benen te strekken, te lunchen. In overleg kunnen we in het weekend een kleine bierproeverij afspreken bij het proeflokaal in Heukelum. Lunchen kan bij Hotel aan de Linge, Herberg de Lingehoeve, de glasblazerij in Leerdam en Fort Asperen (check altijd de openingstijden). Ook kunt u een heerlijke lunchbox meekrijgen vanuit Carolinge of een borrelplankje (met een heerlijke fles wijn) om onderweg te genieten. In Gorinchem is van alles te zien en te doen.

Vaarmogelijkheden EcoRecreatie

EcoRecreatie

Huur een sloep, de skimmer, een hard bellyboat of een sup